Evi van Rijn

Accuraat / Ambitieus / Betrouwbaar

Evi van Rijn is al jarenlang bevriend met de voorzitter en de secretaris en heeft in die hoedanigheid al het één en ander meegekregen over de projecten. Ze is benaderd door Lola en Ilse om plaats te nemen in het bestuur vanwege haar betrouwbaarheid en omdat zij ambitieus en financieel sterk is. Deze eigenschappen, gecombineerd met haar ervaring in commissies, maken Evi voor Stichting Bewa Ghana een uitermate geschikte penningmeester. Evi werkt accuraat en denkt en handelt voornamelijk rationeel. Zij ondersteunt de stichting en de projecten vanuit Nederland.

Evi is onlangs afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar ze de bachelor Bouwkunde en de master Real Estate Management & Development heeft gevolgd. Na haar afstuderen is ze bij Brink Groep aan de slag gegaan als adviseur, waar ze zich bezig houdt met verschillende vraagstukken op de afdeling Project- en gebiedsontwikkeling. Evi ondersteunt de stichting en projecten vanuit Nederland.

“Als derde lid zal ik zo veel mogelijk proberen mijn objectieve blik in te zetten en ervoor te zorgen dat de stichting zich niet verliest in haar passie en optimaal blijft presteren. Als penningmeester draag ik zorg voor de boekhouding en als lid van het dagelijks bestuur ondersteun ik Ilse en Lola daar waar ik kan vanuit een financiële en technische achtergrond.

Ik hoop dat we samen met deze combinatie van passie, inhoud en inzet een lonende stichting op kunnen zetten en onze ambities zullen realiseren.”