Seniz Canibek

Vrijwilliger fondsenwerving

Enthousiast / open-minded / gedisciplineerd

Seniz Canibek is sinds 2014 actief voor de stichting. Zij studeert psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Aansluitend hierop gaat ze een studie geneeskunde volgen. Seniz versterkt het bestuur voornamelijk op het gebied van fondsenwerving en voorlichting. Door haar doorzettingsvermogen is zij in staat om, ondanks haar drukke studie, een bijdrage te leveren voor de kinderen en jongvolwassenen binnen onze projecten.

Seniz ondersteunt de stichting op het moment vanuit Nederland, maar zal tijdens haar volgende studie mee gaan om de projecten in Ghana te bezichtigen en ondersteunen.

Al van jongs af aan wil ik me inzetten voor anderen, vandaar ook dat ik psychologie en geneeskunde ben gaan studeren. Ooit hoop ik bij Artsen Zonder Grenzen te werken. Waar iemand vandaan komt, maakt voor mij niet uit, iedereen heeft recht op een goed bestaan. Toen ik Stichting Bewa Ghana een paar jaar geleden leerde kennen, wist ik dus meteen: ‘hier wil ik me voor inzetten!’. Het is een fijn idee om te weten, dat de kinderen bij Mother Cares een beter bestaan krijgen en ik daar aan heb kunnen bijdragen.