Jan Pennings

Vrijwilliger

Nuchter / volhardend / positief

Jan Pennings is sinds 2015 structureel actief voor de stichting. Zijn taken liggen voornamelijk op het gebied van inzameling. Daarnaast legt hij contacten met scholen en bedrijven voor hulp en steun. Hij woont samen met Lola en heeft in die zin altijd al een ondersteunende rol gehad. Toen hij in mei 2015 voor het eerst mee ging naar Ghana, besloot hij zich als vrijwilliger te binden aan de stichting. Jan werkt verder als zelfstandig kok bij een eetcafé in Boxtel.

Natuurlijk heb ik de activiteiten van Bewa Ghana altijd al meegekregen. Nu ik zelf in Ghana ben geweest, snap ik eindelijk waarom Lola zich er elke dag weer voor inzet. Mother Cares verdient de steun ook echt, vooral omdat ze zelf net zo hard meewerken.

Doordat ik zelf in Ghana ben geweest, snap ik goed hoe Lola en Ilse beredeneren. Ik kan er zelf ook heel rationeel naar kijken, waardoor ik makkelijk meerdere kanten van projecten en doelen zie.

Jan is te bereiken via janpennings@stichtingbewaghana.nl.