Bart Pennings

Projectmanager inzameling

Resultaatgericht / ondernemend / sociaal

Bart Pennings is sinds 2015 actief voor de stichting. Sinds juli van dat jaar coördineert hij het project inzameling. In die rol neemt hij contact op met particulieren en bedrijven voor de donatie van materialen. Daarnaast studeert Bart, hij volgt de opleiding Management, Economie en Recht.

Sinds ik Lola ken (inmiddels zo’n zeven jaar) hoor ik van alles over Bewa Ghana en heb ik altijd al de ambitie gehad om hier een rol in te spelen. Die kans had zich nooit voorgedaan, totdat ik in de zomer van 2015 nog eens informeerde naar de stichting en of ze wellicht nog een vrijwilliger zochten. Dit bleek het geval te zijn en sindsdien ben ik verantwoordelijk voor het project inzameling. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor alle donaties, dus wanneer men iets wil doneren, hoor ik het graag! Dit werk doe ik naast mijn studie Management Economie en Recht en ik haal er veel voldoening uit. Ik hoop me dan ook nog jaren in te kunnen zetten voor deze mooie stichting.

Bart ondersteunt de stichting vanuit Nederland. Je kunt contact met hem opnemen via bartpennings@stichtingbewaghana.nl.