Vrijwilligers

Jaarlijks worden we door een groot aantal vrijwilligers geholpen. Een aantal heeft zich vast aan de stichting verbonden. Hieronder kun je meer over hen lezen. Wil je één van deze vrijwilligers bereiken? Mail naar info@stichtingbewaghana.nl en we sturen je berichtje door.

20150805_181212-1Mia is vooral achter de schermen actief: ze zoekt donateurs en heeft al heel wat materialen ingezameld.

Stichting Bewa Ghana is echt een goed ‘goed doel’. Donaties komen op de plek van bestemming, al wat gesponsord wordt gaat rechtstreeks naar het kind of project. Ik vind het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om onderwijs te volgen. En natuurlijk krijg ik alle verhalen van Lola en Ilse te horen, dan word je besmet met het virus… Het is een goede stichting om in te investeren!