Doneren

Stichting Bewa Ghana is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften vaak aftrekbaar zijn van de inkomensbelasting. Kijk op de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

Doneren via bank

Je kunt je donatie overmaken naar rekening nummer (IBAN) NL47 RABO 0173 9140 98 t.n.v. Stichting Bewa Ghana. Wil je een specifiek project of onderdeel van project sponsoren? Vermeld dit dan als kenmerk of stuur ons een e-mail.

Online doneren

Via de pagina ‘Donateur worden‘ heb je de keuze tussen de volgende betalingsmogelijkheden: iDeal, machtiging, creditcard, kadobon, PayPal, schenkservice, sofortservice, 0900-HELPONS en E-bon. Wil je een cash donatie doen? Neem dan contact op via info@stichtingbewaghana.nl of met één van onze bestuursleden.