Ondersteuning Realimpact

Stichting Bewa Ghana krijgt een gratis ondersteuningstraject van online marketing bureau Realimpact!

Realimpact geeft advies op het gebied van onder andere online marketing, internetcampagnes en online communicatie. Daarnaast evalueren ze websites en geven ze tips voor het gebruik van sociale media. Realimpact richt zich zowel op profit als op non-profit organisaties.

Jaarlijks doneert het bureau zijn kennis en expertise aan een aantal organisaties in de non-profit sector. Stichting Bewa Ghana is één van de uitgekozen organisaties voor een dergelijk adviestraject.

We zijn erg blij met de ondersteuning, want het biedt ons mogelijkheden om onze online communicatie te verbreden en verbeteren. Zien hoe wij de adviezen gebruiken in de praktijk? Volg ons op sociale media!

Lees hier het persbericht van Realimpact.

Meer informatie over online marketing bureau Realimpact vind je op hun website.