Culinaire avond met Tuckfood

 

De culinaire avond in samenwerking met Tuckfood was een groot succes en leverde maar liefst €594 op!

tuckfood event

 

In samenwerking met Tuckfood organiseerde Stichting Bewa Ghana een culinaire avond, waarvan de opbrengst naar onze projecten in Ghana gaat. Met 27 deelnemers waren we bijna uitverkocht. Gedurende de avond kregen onze gasten een verscheidenheid aan gerechten voorgeschoteld op een lange plank in het midden van de tafel. Sharing is caring. Afrikaanse gerechten, zoals Ghanese kelewele (gekruide bakbanaan) en Zuid-Afrikaanse sosaties (spiesjes van lam en spek), werden gecombineerd met bekendere smaken.

Er is veel gegeten, gedronken, gelachen en gepraat – een geslaagde avond dus! En de opbrengst mag er ook wezen: €594 voor ons project middelbaar schoolcomplex.

 

Tuckfood is een cateringbedrijf, gespecialiseerd in comfortfood. Gemaakt met Zuid Afrikaanse handen en hart, een hoog internationaal smaakpalet en een flinke dosis enthousiasme.

Ik geloof in de kracht van comfort food. Niets brengt een gezelschap dichter bij elkaar! Ik ben opgegroeid met het concept dat er te allen tijden goed eten op tafel moet komen. Maakt niet uit hoe moe je bent of hoe laat het is. Good comforting food is altijd een must geweest. Dat is het voor mij nog steeds! Om die reden heb ik besloten mijn passie te delen. Als Zuid Afrikaanse met vele verschillende invloeden zijn mijn gerechten zeer breed. Van de Zuid Afrikaanse tot Italiaanse tot Spaanse tot Britse keuken heb ik mezelf gespecialiseerd in Comfort Food waarin ik mezelf ook zal blijven ontwikkelen. – Schané Tuck, oprichter Tuckfood

 

Logo-text+braai1-1000x409

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *