Summer Experience evenement in Boxtel

 

In de maand juni organiseren enthousiaste ondernemers uit Boxtel de Summer Experience. De Experience bestaat uit drie onderdelen:

  • De Summer Body Shape Challenge: vijftien deelnemers krijgen gedurende één maand sport- en voedingsadvies met als doel minimaal vijf kilo af te vallen vóór de zomer. Daarnaast krijgen ze vele extra’s zoals zonnebank en sauna.
  • De Feel Good Do Good Fair: van 14:00 tot 18:00 een gezellige markt met allerlei kraampjes op het gebied van beauty, health en lifestyle.
  • De Summer Experience Party: van 20:30 tot 02:00 een knalfeest om de maand af te sluiten. Met optredens van Henk Dissel en De Dorini’s, plus een loterij waar allerlei prijzen te winnen zijn waaronder een gloednieuwe flat screen van Philips.

De opbrengst van de Summer Experience gaat voor een deel naar Pink Ribbon en wordt verder gedoneerd aan Stichting Bewa Ghana. Wij hebben het gekoppeld aan ons speeltuin project. Je leest meer over de verschillende onderdelen op de Summer Experience pagina onder ‘doneren’.

Artikel Brabants Centrum

Artikel Brabants Centrum

Artikel Brabants Centrum

Artikel Brabants Centrum

Feel Good Do Good Fair

Feel Good Do Good Fair

Summer Experience Party

Summer Experience Party

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *