Tuckfood Event – culinaire avond

In samenwerking met Tuckfood organiseert Stichting Bewa Ghana een culinaire avond, waarvan de opbrengst naar onze projecten in Ghana gaat. In een informele sfeer, genietend van heerlijk eten en onder het mom Sharing is Caring, hopen we je te ontmoeten op zaterdag 24 oktober! Tuckfood is een cateringbedrijf, gespecialiseerd in comfortfood. Gemaakt met Zuid Afrikaanse handen en hart, een hoog internationaal smaakpalet en een flinke dosis enthousiasme.

Ik geloof in de kracht van comfort food. Niets brengt een gezelschap dichter bij elkaar! Ik ben opgegroeid met het concept dat er te allen tijden goed eten op tafel moet komen. Maakt niet uit hoe moe je bent of hoe laat het is. Good comforting food is altijd een must geweest. Dat is het voor mij nog steeds! Om die reden heb ik besloten mijn passie te delen. Als Zuid Afrikaanse met vele verschillende invloeden zijn mijn gerechten zeer breed. Van de Zuid Afrikaanse tot Italiaanse tot Spaanse tot Britse keuken heb ik mezelf gespecialiseerd in Comfort Food waarin ik mezelf ook zal blijven ontwikkelen. – Schané Tuck, oprichter Tuckfood

 

Logo-text+braai1-1000x409

 

Tijdens deze culinaire avond laten we je proeven van diverse gerechten met een Afrikaans tintje. In vier rondes komt er een verscheidenheid van vlees, vis en vegetarische gerechten voorbij. Wijn, bier en fris is inbegrepen, alsook een aperitiefje en koffie of thee na. Laat je verrassen en beleef deze gezellige avond samen met ons!

 

Tuckfood presents BewaGhana: Sharing is Caring

Datum zaterdag 24 oktober 2015
Locatie ……. restaurant Le Temps Perdu, Markt 13, Boxtel
Tijd 18:00 – 23:00
Kosten €45,00 per persoon (inclusief drank)
Menu klik hier voor het menu
Kaarten zijn te koop via deze bestelpagina. Let op: er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij!