Website Proup

Onze website is geheel kosteloos gemaakt door Milan Wiercx van Rhijn. Hij doneerde zijn tijd en expertise, waar wij hem zeer dankbaar voor zijn! Op dit moment werkt Milan aan de website van zijn bedrijf, Proup (spreek uit ‘proep’, afgeleid van de naam van zijn dorp in Frankrijk: Proupiary).

In 2009 ben ik naar Frankrijk vertrokken en na de taal geleerd te hebben heb ik mij gewaagd aan mijn droom; imker. In 2012 ben ik als imker begonnen met 13 volken en de winter ingegaan met 28 volken. Het doel is om binnen 5 jaar minstens 200 volken te bezitten en mij gespecialiseerd te hebben in de koninginneteelt.

Natuurlijk is hier een flinke investering voor nodig. Ik bekostig deze investering door het maken van websites, iets waar mijn passie ook al van jongs af aan ligt, maar ook door het ‘verkopen’ van bijenkasten; mensen krijgen een groot gedeelte van de honingopbrengst.

Mocht je dus een website nodig hebben en je draagt ook de bijen een warm hart toe (de bijtjes zorgen voor de bestuiving van 70% van onze dagelijks groente en fruit), aarzel dan niet om mij te contacteren. De opbrengst gaat direct naar de aanschaf van materiaal. We komen er samen wel uit.

Geïnteresseerd in een website van Proup? Stuur ons dan een berichtje of kijk voor meer informatie op de website van Milan: Proup Apiculture.